Lassana Klub zvestobe banner

Novosti&trendi

NOVO: Barve za lase brez amoniaka

NOVO: Barve za lase brez amoniaka

Na trenutne trende se je La Biosthetique odzval z razširitvijo barvnega sistema. Na tržišče je prišla inovativna barva, brez amoniaka - Color & Gloss. Primerna je za vse, ki ljubijo barvo svojih las in si jo želijo osvežiti, ji dodati še več izraznosti, leska in sijaja. Pustite svojim lasem, da zasijejo!

 

Vaša barva, vendar še lepša! To je Color & Gloss. Oksidativni, PH-nevtralni tonirni gel na osnovi naravnih argininov, brez vsebnosti amonika in monoethanolamina. Barvni pigmenti se vežejo na zgornji plasti korteksa in v plasteh kutikule. Aktivni sestavini arganovega olja in olja oreškov makadamije poskrbita za lesk, mehkobo in zaščito vaših las. 

Uporaba barve za lase COLOR & GLOSS

Uporaba barv za lase Color & Gloss je preprost in nežen postopek, saj izboljša barvo las  in ji doda svežino, v nasprotju z navadnimi agresivnimi barvami, ki na laseh ustvarijo drastično spremembo. Primerene so za vsako vrsto las, bodisi naravne ali barvane lase. Svetlim lasem je dano individualno senčenje, sivi lasje se skrijejo, utrujene in razcepljene konice pa so zopet živahne in obnovljene.

"Za odličen dolgo obstojen barvni rezultat in okrepljene lase s sijajem!"

Barvni odtenki

Kolekcija osmih individualnih odtenkov definira in se osredotoči na vsakega posameznika in potrebe njegovih las - ali lasje v salonu potrebujejo zdravljenje in krepilni sijaj ali le dodajanje močnejše pigmentacije barve. Posvetujte se s frizerjem, da skupaj najdeta ustrezen odtenek barve, ki je najbolj primerna za vaše lase. Odvisno od želje intenzivnosti barve, proces in delovanje barve lahko traja od 10 minut do pol ure.

Obstojnost in delovanje barve

Obstojnost Color & Gloss barv je veliko daljša od barvnih prelivov, kljub temu, da ne vsebuje amoniaka. Po rasti las se narastek ne pozna drastično, saj se barve  zaradi oljne osnove  lepo prelivajo in izgledajo zelo naravno. Na ta način lahko na lase nanesemo različne odtenke, ki bodo lepo prehajali iz enega odtenka v drugega, brez posledic ostih linij in vidnih barvnih prehodov.

Bodite v stilu!

Da pa boste v pomladnih dneh in prihajajočem poletju v stilu z novo barvo vaših las, priporočamo, da si v podobnem odtenku pobarvajte tudi svoje nohte. Le-te so pomladi in poleti predvsem popularni v živahnih in pisanih barvah, ki takoj pritegnejo pogled in željeno pozornost. Prepustite se med barvanjem las prepustiti tudi kozmetičarki, ki vam bo nohte lepo oblikovala, permanentno lakiranje nohtov pa bo poskrbelo, da bodo vaši nohti izgledali lepo tudi do treh tednov.

Lassana Look Book

 • Eternity

  Kolekcija modnih pričesk jesen/zima 2018
 • Softness

  Kolekcija modnih pričesk pomlad/poletje 2018
 • Aurora

  Akademska kolekcija modnih pričesk 2017
 • Festival Hair

  Kolekcija spetih pričesk 2016
 • Be Edge

  Salonska kolekcija modnih pričesk 2015
 • Fairy Tales

  Kolekcija modnih pričesk 2016
 • Urban Look

  Kolekcija modnih pričesk 2015
 • Freedom

  Moška kolekcija pričesk 2014