Lassana Klub zvestobe banner

Novosti&trendi

Trendi poročnega ličenja

Trendi poročnega ličenja

Poročno ličenje mora biti popolno. Je popoln zaključek videza neveste, kjer mora biti poudarjena njena osebnost, lepota in najlepše poteze. Mora biti prilagojena nevesti in stilu poroke, obleke ter njene pričeske. 

Vedno več nevest se odloča za poskusno poročno ličenje. Prednost tega je, da lahko naše vizažistke nevesti pripravijo kožo (z trofaznim pilingom, mini nego in masko za obraz) in s tem zagotovijo bolj obstojen make up na njen poročni dan ter dosežemo čudovit naraven sijaj kože.  Prav tako se v miru pogovorimo kakšen stil poroke boste imeli in kakšne so vaše želje za make up, frizuro. Ne nazadnje pa je poskusni make up primeren tudi za tiste dame, ki imajo težave z alergijami na koži, s solzenjem oči, ipd., s tem poiščemo prave produkte za vas in se izognemo neprijetnostim na vaš najpomembnejši dan življenja. Pri poskusnem ličenju bomo ustvarili individualno prilagojen videz in vam podali navodila o tem, kako ohraniti ličila na mestu.  Poleg tega bomo določili barve, tehniko in modne dodatke, da na vaš poročni dan ne bo presenečenj in boste glede vašega videza popolnoma pomirjeni.

Nevestin make up mora biti brezčasen in malce klasičen, da pokaže vse vaše naravne lepote. Močan vpliv teh trendov je imela Meghan Markle s svojo svežo in minimalistično poročno podobo. Močno konturiranje, mat ustnice in kričeče barve in črne smoky eyes načeloma pri poročnem ličenju niso zaželene in jih ne bi priporočali. 

Nevestin make up naj bo v toplih odtenkih s satenastim pridihom in sijajem. Letos so modni odtenki sveže breskve, mehko podrasti, bronze in koralni odtenki. Mat odtenki, sploh svetlejših tonov se na poročni dan ne priporočajo, ker vizualno osebo postarajo, zato se namesto tega  raje izbere gloss oz. produkte, ki naredijo sijaj, kar zagotavlja svež in mladosten videz. Bujne trepalnice, naravne ali z dodatkom umetnih, pa bodo k vašemu poročnemu make upu le še pika na I in bodo ustvarile brezčasen glamur. 

 5  9  12  1

Lassana Look Book

 • Eternity

  Kolekcija modnih pričesk jesen/zima 2018
 • Softness

  Kolekcija modnih pričesk pomlad/poletje 2018
 • Aurora

  Akademska kolekcija modnih pričesk 2017
 • Festival Hair

  Kolekcija spetih pričesk 2016
 • Be Edge

  Salonska kolekcija modnih pričesk 2015
 • Fairy Tales

  Kolekcija modnih pričesk 2016
 • Urban Look

  Kolekcija modnih pričesk 2015
 • Freedom

  Moška kolekcija pričesk 2014