Lassana Klub zvestobe banner

LASSANA MAGAZIN

LASSANA LIFESTYLE

Zasijte že v prvih pomladnih dneh

Zasijte že v prvih pomladnih dneh

Lasje so lahko velik dejavnik naše samozavesti, zato jih je potrebno skrbno negovati.  Včasih zadostuje že malenkostna sprememba v načinu življenja, drugič spremenjen vnos hranil, vedno pa se moramo zavedati, da sprememba ne bo samo preprečila izpadanja las, ampak bo najverjetneje koristila tudi celemu telesu in posledično našemu splošnemu počutju. Tako kot se spreminjajo letni časi, se spreminja tudi naše počutje, telo in prav tako tudi naši lasje. Začenjajo se topli in sončni dnevi, zato dovolite tudi vašim lasem, da zasijejo in zaplešejo v ritmu toplega vetra.
Odpravljanje celulita

Odpravljanje celulita

Celulit je hiba, ki kvari samozavest marsikatere ženske. Zagotovo gre za trdovratno težavo, ki pa jo lahko odpravimo s sistematičnim in načrtnim delom: veliko gibanja, tekočine, zdrava prehrana, masaža in … ultrazvočna kavitacija z napravo Dermal Slim.
Oblikovanje telesa z radiofrekvenčno terapijo

Oblikovanje telesa z radiofrekvenčno terapijo

Vse več je zahtev po pomladitvi in preoblikovanju kože obraza in telesa. Čeprav se invazivne in boleče tehnike še uporabljajo, lahko danes estetski tretmaji uporabljajo mnogo virov za izboljšanje kakovosti kože z metodami, ki so učinkovite in odločilne, ne da bi povzročale površinske poškodbe. Raste povpraševanje po neinvazivnih posegih, ki morajo minimizirati bolečino, stranske učinke, neprijetnosti, pooperacijsko fazo in omogočiti človeku, da se brez zapletov vrne v normalno vsakodnevno življenje.
Kisikova terapija las in lasišča

Kisikova terapija las in lasišča

Škodljivi zunanji vplivi, kot so onesnaženje in vse večje UV sevanje sonca, ter dejavniki stresa pogosto vplivajo na ravnovesje našega lasišča in izgled las. Vse več naših strank potoži, da imajo moteče težave z lasiščem (rdečica, srbečica, vlažno lasišče, občutek napetosti) in so njihovi lasje krepasti, razmršeni, naelektreni, tanki in brez sijaja.

Lassana Look Book

 • Eternity

  Kolekcija modnih pričesk jesen/zima 2018
 • Softness

  Kolekcija modnih pričesk pomlad/poletje 2018
 • Aurora

  Akademska kolekcija modnih pričesk 2017
 • Festival Hair

  Kolekcija spetih pričesk 2016
 • Be Edge

  Salonska kolekcija modnih pričesk 2015
 • Fairy Tales

  Kolekcija modnih pričesk 2016
 • Urban Look

  Kolekcija modnih pričesk 2015
 • Freedom

  Moška kolekcija pričesk 2014