Lassana Klub zvestobe banner

Nasveti

Mezoterapija

Mezoterapija
Mezoterapija z mikro-iglami je naravna, hitra in učinkovita metoda pomlajevanje kože na obrazu, rokah, vratu in dekolteju. Rezultat je svež, mladosten videz, gube so izravnane. Gre za postopeki, ki postaja čedalje bolj priljubljen, saj je nenevaren in učinkovit.

Kako deluje mezoterapija?

Mezoterapija z mikro-iglami z vnosom koži koristnih snovi spodbuja nastanek kolagena, obnavlja celice in gladi površinske gube, tudi trdovratne gube na čelu. Koža se navlaži in postane elastična, hkrati se poveča tudi proces regeneracije. Vaša koža je namreč nenehno izpostavljena negativnim vplivom iz okolja, kot so UV žarki, vpliv klora in soli, onesnaženje iz okolja itd. Hkrati smo zaradi številnih faktorjev stresa in nezdravega življenjskega sloga nagnjeni k prezgodnjemu staranju, kar se hitro pozna na naši koži, ki izgubi sijaj in napetost. Hkrati se s staranjem zmanjša prekrvavitev v koži, zaradi česar je oslabljena oskrba s kisikom in hranili. Telo ne more izločati toksinov, zmanjša se tvorba elastina in kolagena. Posledice teh procesov lahko brez botoksa in lepotnih kirurgov odpravljamo s pomočjo pomlajevanja kože in glajenja gub s postopkom mezoterapije z mikro-iglami.

Kakšen je postopek mezoterapije z mikroiglami?

Mezoterapija je preprost, varen in razmeroma neboleč postopek, primeren tako za moške kot tudi ženske vseh starostnih skupin. Pri postopku naši zaposleni kozmetiki z mikro-iglami v globino kože do  0,3 mm vnašajo povsem naravne sestavine (hialuronska kislina, vitamin E, aminokisline itd.) Mikro-vbodi ne vplivajo na krvni sistem. Metoda ni invazivna, zastrupitev ni možna.

Odpravimo lahko tudi gube na čelu

Mezoterapija z mikroiglami gladi tudi gube in gubice, ki vas motijo. Da je postopek kar se da učinkovit, je potrebno do 8 ponovitev. Rezultati se lahko razlikujejo tudi glede na paket, ki ga vzamete. Stranke lahko izbirajo med naslednjimi paketi:
 • Meso Re-Vitalize med – zgladi gube na čelu in izrazne gubice in jih naredi bolj plitve ter spodbuja tvorbo kolagena in elastina. Preparat vsebuje hialuronsko kislino in peptide.
 • Meso Re-Vitalize fresh - Prefinjena kombinacija vitaminov, koencima Q10 in aminokislin zagotavlja vsa potrebna hranila. Idealen tretma za zrelo kožo.
 • Meso Re-Vitalize pure - Lepotni tretma, ki kožo ščiti in regenerira. Vsebuje aminokisline ter izvlečke soje in korena jama. Pomaga regenerirati utrujeno in izsušeno kožo brez sijaja.
Vabljeni v Lassana salon na Dalmatinovi 11, kjer bomo poskrbeli za svež in mladosten videz s pomočjo mezoterapije z mikroiglami.

Lassana Look Book

 • Eternity

  Kolekcija modnih pričesk jesen/zima 2018
 • Softness

  Kolekcija modnih pričesk pomlad/poletje 2018
 • Aurora

  Akademska kolekcija modnih pričesk 2017
 • Festival Hair

  Kolekcija spetih pričesk 2016
 • Be Edge

  Salonska kolekcija modnih pričesk 2015
 • Fairy Tales

  Kolekcija modnih pričesk 2016
 • Urban Look

  Kolekcija modnih pričesk 2015
 • Freedom

  Moška kolekcija pričesk 2014