Lassana Klub zvestobe banner

Saloni

Lassana salon Zaloška 7

O salonu

Salon se nahaja v kletnih prostorih UKC Ljubljana, a je kljub temu svetel, moderen in zaradi dekoracije boste imeli občutek kot, da ste v naravi. V salonu vam naša ekipa poleg frizerskih storitev nudi izvrstno medicinsko pedikuro, lepotno pedikuro, manikiro, gelish laikranje nohtov, depilacijo, epilacijo za trajno odstranjevanje dlak, lasersko terapijo za odstranjevanje brazgotin, kisikovo nego las, lasišča in obraza. Naša specializacija so korekcije vraščenih nohtov s sponkami ter oblikovanje telesa. Kot ekipa zagotavljamo topel sprejem, veliko smeha in občutek, da ste pri nas vedno dobrodošli. V salonu imamo tudi Wi-Fi dostopno točko za brezplačni internet, za tiste, ki imate raje kot klepet "surfanje" po spletu.

Zaposleni

Andreja

Andreja

Pediker, vodja salona
Štefka

Štefka

Pediker
Anica

Anica

Pediker
Anela

Anela

Pediker
Barbka

Barbka

Pediker
Nina

Nina

Pediker, kozmetik
Edita

Edita

Pediker, kozmetik
Suzana

Suzana

Frizer, pomočnik vodje salona
Stanka

Stanka

Frizerski mojster, pediker
Mateja

Mateja

Frizer
Sanja

Sanja

Frizer
Anja

Anja

Frizer
Dražena

Dražena

Frizer
Laura

Laura

Frizer

Za naročilo storitev na domu pokličite 01 434 33 30

 *Na domu opravljamo osnovne frizerske in pedikerske storitve samo v primeru, ko stranka zaradi zdravstvenih težav ne more priti sama v salon. Storitve na domu opravljamo le na območju Ljubljane. Opravljamo pa tudi storitve na Psihiatrični kliniki v Ljubljani in po oddelkih v UKC Ljubljana.

Izjave strank

"Sem študentka in nisem iz Ljubljane, zato sem preizkusila kar nekaj salonov v Ljubljani. A kupili ste me ravno v Lassani. Super razmerje med ceno in kvaliteto! Kavica je odliiiična!"  Barbi

Lassana Look Book

  • Your hair is 90% of your selfie!

  • Happiness is a good hair day!

  • Life is to short to have boring hair!

  • Gorgeous hair is the best revenge!

  • Love is in the (h)air!