Lassana Klub zvestobe banner

Storitve

Ličenje

Ličenje

O ličenju

Pomemben sestanek ali nastop, poroka in maturanski ples so le nekatere priložnosti, ki zahtevajo popolno ličenje. Dober vizažist poudari vaše prednosti in prikrije drobne pomanjkljivosti, tako da lahko brez skrbi uživate v dogodku. V času hitrega življenjskega tempa je zagotovo prednost, da si lahko na enem mestu uredite tako pričesko kakor tudi ličenje. V naših salonih poskrbimo za svež videz polti, sijoče lase in brezhibno ličenje. V vseh naših salonih pa nudimo tudi ličila znamke La Biosthetique.

Nikoli ne vprašajte ženske s popolnim eyelinerjem zakaj je pozna!

Dobro ličenje

Za dobro ličenje je potrebno upoštevati več kot zgolj obliko obraza in potek obraznih potez. V primeru svečanega ličenja je dobro vedeti, kakšna je obleka za to priložnost in kakšna bo pričeska. Pri dnevnem ličenju pa je prav tako potrebno upoštevati pričesko in oblačilni slog. Ličenje mora poudariti naše poteze, nikakor pa nas ne sme v celoti spremeniti kot kažejo številni posnetki s spleta. Seveda ne smemo pozabiti na osnovno pripravo kože, ki jo moramo očistiti, priporočljivo je izvesti tudi piling večer pred ličenjem.

Storitve

Dnevno ličenje

Nežno in lahkotno dnevno ličenje, ki poudari pričesko in vaše obrazne linije ter je primerno za razne sestanke in dnevne dogodke.

Svečano ličenje

Posebne priložnosti, maturantski ples, poroka, glamurozni dogodki - svečano ličenje je prilagojeno vašim željam, stilu, pričeski, obraznim potezam ter je dogodku primerno.

 

Več o ličenju: Umetnost dobrega ličenja obraza.

Lassana Look Book

 • Eternity

  Kolekcija modnih pričesk jesen/zima 2018
 • Softness

  Kolekcija modnih pričesk pomlad/poletje 2018
 • Aurora

  Akademska kolekcija modnih pričesk 2017
 • Festival Hair

  Kolekcija spetih pričesk 2016
 • Be Edge

  Salonska kolekcija modnih pričesk 2015
 • Fairy Tales

  Kolekcija modnih pričesk 2016
 • Urban Look

  Kolekcija modnih pričesk 2015
 • Freedom

  Moška kolekcija pričesk 2014