Lassana Klub zvestobe banner

Storitve

Pomlajevanje

Pomlajevanje

O pomlajevanju

V današnji družbi čvrsta in lepa koža pomeni vitalnost in zdravje. Veliko dejavnikov, kot so na primer hormonsko neravnovesje, izpostavljenost stresu in z minerali siromašna prehrana, vodijo v prezgodnje staranje kože. Tako se pomlajevanja kože poslužijo že mlada dekleta, ki želijo imeti skrbno negovano kožo, kakor tudi starejše dame, ki želijo mladostnejši videz. Vse večkrat pa se tovrstnih storitev pomlajevanja kože poslužijo tudi moški. V naših salonih kožo pomlajujemo z nekirurškima metodama: mikro-igelno mezoterapijo in laserskim fotopomlajevanjem.

Staranje je dejstvo življenja, a kazati svoja leta NI!

Kaj je mezoterapija?

Pri postopku z mikro-iglami vnašamo v kožo snovi, ki jo navlažijo, nahranijo in pospešijo nastanek kolagena. Koža postane elastična in čvrsta. Z mezoterapijo spodbudimo nastanek kolagena, obnovo celic in odstranjevanje površinskih gub na obrazu. Po mezoterapiji obraza lahko z nekaj rdečice takoj odidete po vsakodnevnih opravkih, dolgoročno namreč tretma ne pušča nobenih brazgotin, modric ali oteklin. Le soncu se je kakšen dan dobro izogibati.

Nad gube z laserjem?

Lasersko pomlajevanje je način, s katerim zagotovimo odstranitev gub in nezaželenih pigmentnih madežev na koži. Omogoča eksfoliacijo in naravno zategovanje kolagenskih vlaken hkrati pa na naraven način spodbuja elastičnost kože na vašem obrazu. Laserska metoda je odlična pri odstranjevanju pigmentnih sprememb in brazgotin. Lasersko pomlajevanje izvajamo s pomočjo ELOS laserske tehnologije.

Storitve

Mikro-igelna mezoterapija z ustreznim serumom (Dalmatinova 11)

ELOS fotopomlajevanje (Zaloška 7)

ELOS odpravljanje pigmentnih znamenj (Zaloška 7)

Kisikova nega kože s serumom ali brez

Lift'n'boost pomlajevanje z radiofrekvenco (Zaloška 7, Derčeva 31 in Slovenska 27)

Klasična nega obraza (Dalmatinova 11)

*KONTRAINDIKACIJE MEZOTERAPIJA: nevrodermatitis, nagnjenost k lišajem, pretirana suhost in luščenje kože, ekcem, akne, luskavica, bradavice, starostne pege, materina znamenja, kožna vnetja, herpesna vnetja, oslabljen imunski sistem ali preobčutljivost kože.

*KONTRAINDIKACIJE FOTOPOMLAJEVANJE: nosečnostin dojenje, fotosenzitivna zdravila, kožne bolezni, oslabljen imunski sistem, kožni rak, motnje strjevanja krvi, alergija na sonce in tetovaže in mikropigmentacije (permanentni make-up).

Lassana Look Book

 • Eternity

  Kolekcija modnih pričesk jesen/zima 2018
 • Softness

  Kolekcija modnih pričesk pomlad/poletje 2018
 • Aurora

  Akademska kolekcija modnih pričesk 2017
 • Festival Hair

  Kolekcija spetih pričesk 2016
 • Be Edge

  Salonska kolekcija modnih pričesk 2015
 • Fairy Tales

  Kolekcija modnih pričesk 2016
 • Urban Look

  Kolekcija modnih pričesk 2015
 • Freedom

  Moška kolekcija pričesk 2014